IQDECO, bescherm dat wat waardevol is
IQDECO Eigenschappen 100% natuurlijk

IQDECO bestaat uit 100% natuurlijke materialen zoals katoen, decoratieve minerale stenen en toegestane additieven.

IQDECO Eigenschappen Brandwerendheid

IQDECO bestaat echter uit 100% natuurlijke vezels zoals katoen en mineralen zonder chemische toevoegingen. Als IQDECO wordt blootgesteld aan directe vlammen, verschroeid het blootgestelde gebied en brandt het niet zelf. Dus de vlam expandeert niet naar andere gebieden.

IQDECO Eigenschappen Kleurrijk

IQDECO wordt in principe aangeboden in meer dan 60 kleuren, in een glad, gestructureerd en decoratief ontwerp. De flexibiliteit van IQDECO is echter te danken aan de onbeperkte kleuren- en textuurmixen, dus er zijn geen grenzen aan de uitvoering van uw ontwerpideeën.

IQDECO Eigenschappen Isolerend

Aangezien 66% van de warmte-energie van het huis ontsnapt door plafonds en wanden, is IQDECO een gerechtvaardigde oplossing die fungeert als thermische isolatie en energieverliezen vermijdt. IQDECO helpt de interne temperatuur te verlagen en zo energie en kosten zo veel mogelijk te besparen.

IQDECO Eigenschappen Vochtbestendig

Hoge weerstand tegen vocht. Omdat IQDECO een coating op waterbasis is, wordt de laag met het product niet aangetast door water/vocht.

IQDECO Eigenschappen Hoge akoustische waarde

Naast warmte-isolatie brengt IQDECO geluidsisolatie in uw omgeving. De porositeit van het oppervlak neutraliseert de geluidsreflecties en creëert een akoestische omgeving in uw huis of kantoor die uw dagelijks leven rust en comfort biedt

IQDECO

IQDECO is zeer goed bestand tegen fysieke schade, maar wanneer u een kras in uw muur maakt, is de oplossing erg simpel: bespuiten met water en de beschadiging kan eenvoudig worden hersteld!

IQDECO Eigenschappen Anti insecten

IQDECO biedt u een insectenvrije omgeving. Aangezien insecten vooral voorkomen in omgevingen met een hoge alkaliteit (PH> 7), houdt het nieuwe product uw ruimten vrij van insectenplagen door de PH op exact 7 te houden (PH water).

IQDECO Eigenschappen Niet weerspiegelend

Lichtreflectie veelal onopgemerkte overlast in onze omgeving dat de stress verhoogt en ons afleidt. De porositeit van het IQDECO-oppervlak leidt tot de breking van licht waardoor het comfort in de ruimten toeneemt.